Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301579

Amistoso (Int.) 731301579 Información oficial sobre el partido 731301579 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

FC Hochstadt Alineación oficial del equipo 'FC Hochstadt' en el partido 5 - 2 Gonder FC Alineación oficial del equipo 'Gonder FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hochstadt Alineación oficial del equipo 'FC Hochstadt' en el partido 3 - 0 Gonder FC Alineación oficial del equipo 'Gonder FC' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hochstadt

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hermann Keiler va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Roland Bommhardt va donar a Hochstadt un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hochstadt va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dorian Juchelka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Hochstadt va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hansferdinand Slansky va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 90 minuts, Fortunato Pettenello va superar per velocitat Giovane Monteiro per posar el 5 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tautminas Maurius de Hochstadt es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Gonder FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): En Dan Phoenix va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tidiane Cissé la va rematar Rodolfo Urruela amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gonder el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Gonder va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hartmut Bremser va desviar el xut final de Yahel Hanegbi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jairo Acevedo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Gonder va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogusz Tendera de Gonder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Phoenix de Gonder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Rodolfo Urruela de Gonder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.