Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300383

Amistoso (Int., RC) 731300383 Información oficial sobre el partido 731300383 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Bene Lario Alineación oficial del equipo 'Bene Lario' en el partido 1 - 3 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bene Lario Alineación oficial del equipo 'Bene Lario' en el partido 3 - 0 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bene Lario

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lario eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 69, Alex Alsheim va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Ezio Schivardi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Alex Alsheim de Lario va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 14, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al 54, Otis Doyle hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dimitar Stoyanov. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Lario va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dylan Neville va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Dimitar Stoyanov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dimitar Stoyanov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Lario, però el xut de Alex Alsheim va sortir bastant desviat.

Atlético Vilar

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Yanguas Benito va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 郑 (Zheng) 轩廷 (Xuanting), amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lario. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 郑 (Zheng) 轩廷 (Xuanting) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Miguel Yanguas Benito va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Carles Barbarà de Atlético va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.