Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299740

Amistoso (Int.) 731299740 Información oficial sobre el partido 731299740 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido 1 - 2 Hablando de la Libertad Alineación oficial del equipo 'Hablando de la Libertad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido 1 - 1 Hablando de la Libertad Alineación oficial del equipo 'Hablando de la Libertad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NY Panteras Rosas

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Yanis Khemissi va descol·locar totalment la defensa contrària i Hernani Lessa no va perdonar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Panteras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nathanaël Thiriet va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Panteras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Richard Bouygues, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Hablando de la Libertad

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Abhijeet Veeraswamy arribés a peus de Emilio Word, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Libertad el 0 - 1.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a Libertad l'avantatge per 0 - 2. Ruetger Scharhag en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Ruetger Scharhag va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): El Libertad va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luca Passadore la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Moreno de Libertad es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.