Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298293

Amistoso (Int.) 731298293 Información oficial sobre el partido 731298293 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Diablo Locos Alineación oficial del equipo 'Diablo Locos' en el partido 0 - 0 TV Rangers Fürth Alineación oficial del equipo 'TV Rangers Fürth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diablo Locos Alineación oficial del equipo 'Diablo Locos' en el partido 0 - 3 TV Rangers Fürth Alineación oficial del equipo 'TV Rangers Fürth' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diablo Locos

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Iwo Miksch quasi dona a Diablo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Iwo Miksch va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 76, i va passar la pilota a Stefano Forese, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Johan Uggerholm de Diablo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Malina de Diablo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ashley Holton de Diablo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

TV Rangers Fürth

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hassan Stifter que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rangers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hassan Stifter, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, un refús desafortunat de Tarjei Jansen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Remy van der Duin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Cristóbal Palau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tarjei Jansen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Mirco Steibl va estar a punt de posar per davant a Rangers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tarjei Jansen va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Udo Kreienredder ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pompeo Beluzzi de Rangers es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.