Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298153

Amistoso (Int.) 731298153 Información oficial sobre el partido 731298153 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 0 - 4 Tamazight fc Alineación oficial del equipo 'Tamazight fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 3 - 0 Tamazight fc Alineación oficial del equipo 'Tamazight fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Hacky Astroteam

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Oviedo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Víctor Tolerano va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 44 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Oviedo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 62 que Remigiusz Czuż no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Francisco Cortés Valiente de Oviedo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan Francisco Cortés Valiente des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raül Esvertit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tamazight fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Davanzante que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tamazight.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Alberto Davanzante va augmentar l'avantatge de Tamazight a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yassir Rafiki de Tamazight l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.
  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): El Alberto Davanzante va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Tamazight. 0-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Youssef Benkhattab, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tamazight va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Tamazight quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mahdi Badrawi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chakir Aaish de Tamazight va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zaïd Lazaar de Tamazight es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chakir Aaish es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Youssef Benkhattab de Tamazight va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.