Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297661

Amistoso (Int.) 731297661 Información oficial sobre el partido 731297661 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido 6 - 0 Alabama Hot Pockets Alineación oficial del equipo 'Alabama Hot Pockets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido 4 - 0 Alabama Hot Pockets Alineación oficial del equipo 'Alabama Hot Pockets' en el partido
Tiene suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Walls

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Ben Kusumo va donar a Walls un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Barrionuevo es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Horst Friedrich Gerke va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Walls i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 57 minuts de joc. Mentre en Fridolin Mehrmann el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Walls al minut 81, que va llançar ajustat al pal en Fridolin Mehrmann. 5 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Walls va augmentar la diferència quan Stoyan Yanev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Walls ho intentava per la dreta per mitjà de Dositeo Pouso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Barrionuevo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Andreasen de Walls va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Alabama Hot Pockets

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jerko Marttila de Alabama va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Petri Tervanen, el jugador de Alabama va ser expulsat al minut 75.