Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296646

Amistoso (Int., RC) 731296646 Información oficial sobre el partido 731296646 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Grant CF Alineación oficial del equipo 'Grant CF' en el partido 4 - 2 DogsOfWar Alineación oficial del equipo 'DogsOfWar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grant CF Alineación oficial del equipo 'Grant CF' en el partido 3 - 1 DogsOfWar Alineación oficial del equipo 'DogsOfWar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grant CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Àlex Sandalinas de Grant va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Umberto Nefasto s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 106 Minuto 93 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Grant sempre confia amb les genialitats d'en Diego Abiega; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 2.
  • 131 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Salvo Richelda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Grant.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Grant Salvo Richelda quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 214 Minuto 29 (Ocasión de penalti): En Andreas Ismair va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 29. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Lexar Igartua va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Grant per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Umberto Nefasto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): En Umberto Nefasto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Clemens Lahr al minut 115 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lexar Igartua va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvo Richelda de Grant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lexar Igartua de Grant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DogsOfWar

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): DogsOfWar agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ruben Boland amb mestria.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Clemens Lahr va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 2 per a DogsOfWar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Walo Rabell va estar a punt de posar per davant a DogsOfWar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Niklas Ingo Beesten va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DogsOfWar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Philipp Ifrid, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Xavi Caudet es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.