Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296110

Amistoso (Int.) 731296110 Información oficial sobre el partido 731296110 en Hattrick

08.05.2024 21:55:00

FC Jorgito Alineación oficial del equipo 'FC Jorgito' en el partido 3 - 0 Uncle Crono's Strikers Alineación oficial del equipo 'Uncle Crono's Strikers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Jorgito Alineación oficial del equipo 'FC Jorgito' en el partido 5 - 0 Uncle Crono's Strikers Alineación oficial del equipo 'Uncle Crono's Strikers' en el partido
Tiene mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jorgito

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Nakorn Taweepaiboon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Jorgito es posava per davant!
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Max Voralberg de Jorgito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jorgito va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Demir Malčić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Jorgito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Demir Malčić en un 1 contra 1 amb el porter René Ehn, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Jorgito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Nakorn Taweepaiboon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de René Ehn al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Pinho Oliveira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Demir Malčić gairebé va marcar per a Jorgito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Demir Malčić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zé Miguel Martinho de Jorgito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Uncle Crono's Strikers

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Niklas Mehling va intentar anar-se'n per velocitat al minut 90 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niklas Mehling de Strikers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.