Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295901

Amistoso (Int.) 731295901 Información oficial sobre el partido 731295901 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

Gole Boys Alineación oficial del equipo 'Gole Boys' en el partido 2 - 4 Bocabuzón N.C. Alineación oficial del equipo 'Bocabuzón N.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gole Boys Alineación oficial del equipo 'Gole Boys' en el partido 0 - 5 Bocabuzón N.C. Alineación oficial del equipo 'Bocabuzón N.C.' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gole Boys

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Gole equilibrava la balança al minut 18. En Rafael Foggia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gole van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Dov Baruchian.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mikko Mäkinen va ser clau en la jugada d'atac de Gole al minut 12, quan ell mateix va fer una passada brutal a Dov Baruchian, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikko Mäkinen de Gole va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bocabuzón N.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Boca agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marcelo Masferrer amb mestria.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Otakar Herclík va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Ion-Viorel Huşanu va augmentar l'avantatge de Boca a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Janne Immanen de Boca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Celso Granxa va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Otakar Herclík, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marcelo Masferrer no va ser aprofitada per en Janne Immanen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Ion-Viorel Huşanu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felix Dolp, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Osvaldas Deviatkinas.