Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295856

Amistoso (Int., RC) 731295856 Información oficial sobre el partido 731295856 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

The wauwaus Alineación oficial del equipo 'The wauwaus' en el partido 3 - 5 Rosescats gf Alineación oficial del equipo 'Rosescats gf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The wauwaus Alineación oficial del equipo 'The wauwaus' en el partido 2 - 2 Rosescats gf Alineación oficial del equipo 'Rosescats gf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The wauwaus

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Terry Ettingshausen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Den Dudley va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Pheakdei Sat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nasr Al-Amrani va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henryk Górnicki de wauwaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harun Dedić de wauwaus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Harun Dedić, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pheakdei Sat va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de wauwaus i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Riyad Bensebbou anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a wauwaus.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Franciszek Zawodnik va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de wauwaus a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Giuseppe Roggero xutant per a wauwaus va fer anar la pilota just on la volia, però Pheakdei Sat, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Rosescats gf

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): En Eduard Shamarin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 11. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Archibald Semmrich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Roses va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Archibald Semmrich ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Aleksa Avramović, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lionel Ney no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): En Manuel Vidales va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 118 (Ocasión por el centro): Al minut 118 de partit, Narciso Sánchez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Roses Eduard Shamarin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleksa Avramović es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pheakdei Sat va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Narciso Sánchez de Roses li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Aleksa Avramović posant el 3 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Roses, Archibald Semmrich, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.