Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295821

Amistoso 731295821 Información oficial sobre el partido 731295821 en Hattrick

08.05.2024 17:50:00

Olimpia Pławniowice Alineación oficial del equipo 'Olimpia Pławniowice' en el partido 2 - 8 KS Pogoń Dębica Alineación oficial del equipo 'KS Pogoń Dębica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Olimpia Pławniowice Alineación oficial del equipo 'Olimpia Pławniowice' en el partido 1 - 7 KS Pogoń Dębica Alineación oficial del equipo 'KS Pogoń Dębica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpia Pławniowice

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Als 55 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Pławniowice va acabar amb la pilota als peus de Ignacy Szołtysik que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 5.
  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Pławniowice aconseguia el 2 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per David Negruşa al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacy Szołtysik hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vukašin Živkov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): Pławniowice va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 37, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dragan Kukushev va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Aymeric Perbet va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Iturrigaray, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Dragan Kukushev de Pławniowice va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, David Negruşa de Pławniowice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KS Pogoń Dębica

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Dębica va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Saeed Ihsan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Flavio Pallini, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alcide Corbellini va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Vadim Arnautov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Niko Yli-Mannila va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 5 per a Dębica.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Flavio Pallini va augmentar l'avantatge de Dębica a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Paulo Duarte Salazar va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 7 al marcador per a Dębica.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alcide Corbellini, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 8 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Monath Rajasekara de Dębica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.