Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295629

Amistoso (Int.) 731295629 Información oficial sobre el partido 731295629 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Superfigu Alineación oficial del equipo 'Superfigu' en el partido 4 - 0 Pegasus Flyers Alineación oficial del equipo 'Pegasus Flyers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Superfigu Alineación oficial del equipo 'Superfigu' en el partido 1 - 1 Pegasus Flyers Alineación oficial del equipo 'Pegasus Flyers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superfigu

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va premiar Superfigu amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Francisco Laín va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, el Superfigu va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gustav Greising, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de Superfigu van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Péter Juhász augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Superfigu i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Péter Juhász el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Atarrabi Garaetxea va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 4, però no s'esperava que en Salvatore Omogrosso, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Superfigu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Atarrabi Garaetxea, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Madariaga Orozco.

Pegasus Flyers

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Nadim Gaugler va servir per deixar enrere el gegant Juraj Crnko al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Anders Wicklius va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.