Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295579

Amistoso (Int., RC) 731295579 Información oficial sobre el partido 731295579 en Hattrick

08.05.2024 22:20:00

Atléti Montañés Alineación oficial del equipo 'Atléti Montañés' en el partido 1 - 0 Centre Esport Olesa Alineación oficial del equipo 'Centre Esport Olesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atléti Montañés Alineación oficial del equipo 'Atléti Montañés' en el partido 1 - 1 Centre Esport Olesa Alineación oficial del equipo 'Centre Esport Olesa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,6 % 24,6 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atléti Montañés

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Atléti va posar-se per davant 1 - 0 al minut 43, quan Emilio Burgos va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Isaac Rodríguez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Centre Esport Olesa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Centre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pierre-Alexis Arnaud, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Centre va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pierre-Alexis Arnaud, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Centre sortien al contraatac. La falta llançada per José Pla va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitorino Costa.