Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295313

Amistoso (Int., RC) 731295313 Información oficial sobre el partido 731295313 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

chirigora wire Alineación oficial del equipo 'chirigora wire' en el partido 4 - 1 FC Vowärts Ottendorf Alineación oficial del equipo 'FC Vowärts Ottendorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
chirigora wire Alineación oficial del equipo 'chirigora wire' en el partido 8 - 0 FC Vowärts Ottendorf Alineación oficial del equipo 'FC Vowärts Ottendorf' en el partido
Es un cenizo 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chirigora wire

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): chirigora va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Jorge Neruda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de chirigora va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hansjörg Mink progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): chirigora va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jorge Neruda va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lars Martinsson es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a chirigora va estar a punt d'arribar en un córner. En Hansjörg Mink va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Ernst Einthoven gairebé va marcar per a chirigora des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hauke Rahlstedter al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ernst Einthoven va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Vowärts Ottendorf

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ottendorf seguien lluitant fins al final. Al minut 48, fruit d'aquests esforços, Marc Orthen va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ottendorf va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Damir Didak.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Servando Fontán va fer una estirada espectacular al minut 39, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Marc Orthen.
  • 290 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Leonhard Plump s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tilian Susekoppel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ottendorf havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.