Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293083

Amistoso (Int., RC) 731293083 Información oficial sobre el partido 731293083 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 8 - 0 Alpine Pirates F.C. Alineación oficial del equipo 'Alpine Pirates F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 6 - 0 Alpine Pirates F.C. Alineación oficial del equipo 'Alpine Pirates F.C.' en el partido
Tiene suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artistas power

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Jorge Beltrán va donar a artistas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Javier Aranzadi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Koldo Gimenez Adaní! Un inimaginable dribbling sobre Julián Ara va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 0 per a artistas.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Koldo Gimenez Adaní es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Sam Boël va augmentar l'avantatge de artistas a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): artistas va obtenir un penal al minut 48, que va llançar a la perfecció Maksimilian Filyakin. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan artistas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ivan Bizjak des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el artistas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús García de Blas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ivan Bizjak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Francesc Creixams va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Beltrán de artistas es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Alpine Pirates F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Walter Read de AP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Prem de AP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Silvester Feichtinger de AP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.