Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292859

Amistoso (Int.) 731292859 Información oficial sobre el partido 731292859 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

AutoGen"27 Timișoara Alineación oficial del equipo 'AutoGen"27 Timișoara' en el partido 7 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
AutoGen"27 Timișoara Alineación oficial del equipo 'AutoGen"27 Timișoara' en el partido 7 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 7.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AutoGen"27 Timișoara

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Auto va ser Andrzej Bojdo.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Nagy Haredy va incrementar l'avantatge de Auto amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrej Mardzilovich, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Auto.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Auto va augmentar la diferència quan Andrej Mardzilovich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrzej Bojdo es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Abdijalil Satarov va augmentar l'avantatge de Auto a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Auto va aconseguir el 7 - 0 quan Abdijalil Satarov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sascha Rülke va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Raymundo Vinas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Andrzej Bojdo va deixar a Sergio Parra Salcedo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andrzej Bojdo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Haralambie Grecianîi de Auto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Malaga Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Răzvan Paisa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Malaga al minut 42.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Oñatibia de Malaga es va guanyar la targeta groga merescudament.