Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292741

Amistoso (Int., RC) 731292741 Información oficial sobre el partido 731292741 en Hattrick

08.05.2024 15:25:00

BaliBaLow FC Alineación oficial del equipo 'BaliBaLow FC' en el partido 4 - 0 Roter Stern Rostock Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Rostock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
BaliBaLow FC Alineación oficial del equipo 'BaliBaLow FC' en el partido 10 - 0 Roter Stern Rostock Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Rostock' en el partido
Está más tieso que su rival 9.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaliBaLow FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar BaliBaLow amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Bastien Guillon va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Matisse Merrien, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a BaliBaLow.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Chatarunga Udawatte va incrementar l'avantatge de BaliBaLow amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): BaliBaLow va augmentar la diferència quan Hugo Meurice no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Matisse Merrien, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Roter Stern Rostock

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hossam Abd El Halim de Rostock la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.