Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292692

Amistoso 731292692 Información oficial sobre el partido 731292692 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 3 - 3 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 4 - 1 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Trotamundos CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Faïssal Tamir de Trotamundos empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Després de 84 minuts de partit, José Fernando Milán igualava per Trotamundos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Szymon Teszner va donar a Trotamundos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Trotamundos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Szymon Teszner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Faïssal Tamir va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Romeo Cavaglioni del Trotamundos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Jesús Zaloña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trotamundos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Zaloña.

golfos antiguos

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignacio Castellroig quedar desmarcat i marcar per a antiguos al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Passats 49 minuts de partit, antiguos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Kieran Alldis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Alexander Fenton va pentinar un córner cap al segon pal que Ignacio Castellroig va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Alexander Fenton quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.