Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292688

Amistoso (Int., RC) 731292688 Información oficial sobre el partido 731292688 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

RKS Trypell Alineación oficial del equipo 'RKS Trypell' en el partido 2 - 5 Bengtsfors FF Alineación oficial del equipo 'Bengtsfors FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RKS Trypell Alineación oficial del equipo 'RKS Trypell' en el partido 2 - 1 Bengtsfors FF Alineación oficial del equipo 'Bengtsfors FF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RKS Trypell

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Trypell van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tommi Levomäki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Dawid Żądło va incrementar l'avantatge de Trypell amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Bengtsfors FF

Goles Goles

  • 152 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Arsham Sattarian va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 15 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 18, en Firouz Siengelo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Arsham Sattarian que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Hugo Neufeld donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sören Cederkvist va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Küre Mrose va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 2 - 5 per a Bengtsfors.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Firouz Siengelo va estar a punt de posar per davant a Bengtsfors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Szymon Sekular va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Arsham Sattarian després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Szymon Sekular va poder desviar-lo a córner.