Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292317

Amistoso 731292317 Información oficial sobre el partido 731292317 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido 5 - 2 San Peterete CF Alineación oficial del equipo 'San Peterete CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido 9 - 2 San Peterete CF Alineación oficial del equipo 'San Peterete CF' en el partido
Es un cenizo 9.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Flomesta

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Flomesta contenien la respiració mentre en Doriva Arjonas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Flomesta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ari Tielinen va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Roland 'The Kid' Lund Nielsen va incrementar l'avantatge de Flomesta amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Flomesta a 4 - 0. Roland 'The Kid' Lund Nielsen va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Flomesta va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roland 'The Kid' Lund Nielsen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sidney Le Faou va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

San Peterete CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 61 una excel·lent centrada de Jorge Rodrigo va arribar a Alberto Desgastell, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Rodrigo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 64 de joc. Alberto Desgastell es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Gort quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Desgastell havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Ezequiel Ramírez de Peterete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.