Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291620

Amistoso (Int.) 731291620 Información oficial sobre el partido 731291620 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

PLANA LLEDÓ Alineación oficial del equipo 'PLANA LLEDÓ' en el partido 1 - 1 NK Brežuljak Alineación oficial del equipo 'NK Brežuljak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PLANA LLEDÓ Alineación oficial del equipo 'PLANA LLEDÓ' en el partido 1 - 1 NK Brežuljak Alineación oficial del equipo 'NK Brežuljak' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PLANA LLEDÓ

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar PLANA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alberto Faes va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matteo Gasnier estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gergő Dobronya, als 17 minuts, va fallar per ben poc.

NK Brežuljak

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Esbern Norderø de Brežuljak va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ephraim Rechter va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Anto Drozdek, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Harmen Tack va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anto Drozdek de Brežuljak es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivano Bakmaz de Brežuljak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.