Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291604

Amistoso (Int.) 731291604 Información oficial sobre el partido 731291604 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

LlucBarça Alineación oficial del equipo 'LlucBarça' en el partido 5 - 1 FC Samperio Alineación oficial del equipo 'FC Samperio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LlucBarça Alineación oficial del equipo 'LlucBarça' en el partido 6 - 0 FC Samperio Alineación oficial del equipo 'FC Samperio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlucBarça

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Petar Chobanov igualava per LlucBarça en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Fernando Ocejo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de LlucBarça.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LlucBarça i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 63 minuts de joc. Mentre en Cristi Scaete el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Eito va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90 en Augusto Freitas va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Jozef Demeure va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): LlucBarça va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexander Pelz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nils Urban.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Cristi Scaete del LlucBarça ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): LlucBarça per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Petar Chobanov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

FC Samperio

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 en Abid Quettani va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jean-Damien Pesquet podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jérémy Richardot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Faisal Hmeedat va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stéphane Callier va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Guillaume Leturcq rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillaume Leturcq de Samperio es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.