Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291028

Amistoso (Int.) 731291028 Información oficial sobre el partido 731291028 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Roldan C.D. Alineación oficial del equipo 'Roldan C.D.' en el partido 1 - 1 Fire Shot Alineación oficial del equipo 'Fire Shot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roldan C.D. Alineación oficial del equipo 'Roldan C.D.' en el partido 1 - 0 Fire Shot Alineación oficial del equipo 'Fire Shot' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roldan C.D.

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Ivo Asenov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Roldan va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Edgars Ābelīte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Roldan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Eduardo Campos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Matteo Orsucci.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Darren Stirling va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Roldan.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Roldan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Călin Ologu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Edgars Ābelīte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boris Ćetojević de Roldan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fire Shot

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Joe Smith donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fire que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco Boninsegna, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Andrea Pergreffi va estar a punt de posar per davant a Fire amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leon Justitz va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Fire van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Elichai Dar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.