Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289278

Amistoso (Int.) 731289278 Información oficial sobre el partido 731289278 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

kinito Alineación oficial del equipo 'kinito' en el partido 6 - 4 KMG Yaramaz090 Alineación oficial del equipo 'KMG Yaramaz090' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kinito Alineación oficial del equipo 'kinito' en el partido 3 - 0 KMG Yaramaz090 Alineación oficial del equipo 'KMG Yaramaz090' en el partido
Tiene bastante suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinito

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): kinito no perdien la fe, i al minut 29 del partit, Isart Subiranas va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 100 Minuto 30 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Daniel Sotomayor. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 30 de joc, que suposava el 2 - 3.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del kinito s'esgargamellaven dempeus per esperonar Onur Emre que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Walter Hertlein va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de kinito.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de kinito. A fi d'aconseguir el 5 - 3, van tocar-la en curt per tal que Elezahar Oihanondo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Walter Hertlein va aprofitar per marcar el 6 - 4 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Daniel Sotomayor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kinito.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Elezahar Oihanondo va estar a punt d'empatar per a kinito quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ufuk Dalkılıç va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): kinito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan William Dahlstedt va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Elezahar Oihanondo de kinito gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isart Subiranas de kinito es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

KMG Yaramaz090

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Bora Bozkır va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 21 minuts quan Mümin Tapkaç va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a KMGYrmz.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de KMGYrmz eren letals, i Şeyhmuz Palatürk va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Şeyhmuz Palatürk la va rematar Tekin Miraç amb una magnífica volea que va fer pujar per a KMGYrmz el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip KMGYrmz Selim Ucra quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Erçetin Pürheves l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.