Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288183

Amistoso (Int.) 731288183 Información oficial sobre el partido 731288183 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Gades CF Alineación oficial del equipo 'Gades CF' en el partido 0 - 2 FC Cheerio Lads Alineación oficial del equipo 'FC Cheerio Lads' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gades CF Alineación oficial del equipo 'Gades CF' en el partido 0 - 4 FC Cheerio Lads Alineación oficial del equipo 'FC Cheerio Lads' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gades CF

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): David Salvador va superar els defenses rivals per velocitat al minut 54 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

FC Cheerio Lads

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): Al 6 minuts, El Cheerio va fer el 0-1. En Máté Hevesi va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leon Lloyd Jones de Cheerio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Mel Mabey va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Cheerio va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Máté Hevesi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Máté Hevesi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Brió, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Máté Hevesi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Brió va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Máté Hevesi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathieu Eser de Cheerio es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.