Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287955

Amistoso (RC) 731287955 Información oficial sobre el partido 731287955 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 3 - 1 Casas de Haro CF Alineación oficial del equipo 'Casas de Haro CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 4 - 0 Casas de Haro CF Alineación oficial del equipo 'Casas de Haro CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Killer Bees

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hilmi Peker va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hilmi Peker ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, KillerBees es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KillerBees va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Sanz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Bonafonte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a KillerBees per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paul Roberth, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Paul Roberth del KillerBees ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paul Roberth va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hans-Martin Stryffler.

Casas de Haro CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Casas sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Bruno Dante Aranda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Luis Pozo López estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Euan Johnson, als 58 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonas Wilfling de Casas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.