Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287862

Amistoso (Int.) 731287862 Información oficial sobre el partido 731287862 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Olympique de Viande Alineación oficial del equipo 'Olympique de Viande' en el partido 0 - 4 AC UdAfSkallen Alineación oficial del equipo 'AC UdAfSkallen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olympique de Viande Alineación oficial del equipo 'Olympique de Viande' en el partido 1 - 2 AC UdAfSkallen Alineación oficial del equipo 'AC UdAfSkallen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Viande

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alex Squillante va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Youssef Amrouche aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Olympique va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Béranger Campos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Keigo Flores es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AC UdAfSkallen

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Musling va ser finalitzada des de l'esquerra per Richardt Ebbensgaard al minut 41. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bogdan Rojnić va augmentar l'avantatge de Musling a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Richardt Ebbensgaard va augmentar l'avantatge de Musling a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Ewen Dupouy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 4 per a Musling.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Richardt Ebbensgaard ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sandro Galatolo després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thibault Mathy va poder desviar-lo a córner.