Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287731

Amistoso (Int.) 731287731 Información oficial sobre el partido 731287731 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 2 - 2 DIF Superstars Alineación oficial del equipo 'DIF Superstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 0 - 1 DIF Superstars Alineación oficial del equipo 'DIF Superstars' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Seminario C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Antonio Vana va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Deportivo sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Johnny Bahler va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Deportivo van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Antonio Vana no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francesc Xavier Figueres, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Thomas Haugstad des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Johnny Bahler de Deportivo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Francesc Xavier Figueres que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

DIF Superstars

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Illán no va poder aturar Zsolt Zsibrita de Superstars, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 50 el 2 - 1.
  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zsolt Zsibrita de Superstars va fer un bon esprint per escapar-se de Carlos Illán i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Orlando Cordero gairebé marca per a Superstars al minut 30 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.