Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287474

Amistoso 731287474 Información oficial sobre el partido 731287474 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido 8 - 6 Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido 8 - 3 Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido
Tiene un resultado normal 8.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Inquebrantable

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Cleonilson Solimões de Inquebrantable, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Felipe Carlos Pareja es va introduir dins la defensa central al minut 7, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Una falta al minut 38 va provocar un lliure directe. Jorge Gandía el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Inquebrantable una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Felipe Carlos Pareja, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 42.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 47 gràcies a la jugada de Rubén Barberà, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Cleonilson Solimões va augmentar l'avantatge de Inquebrantable a 6 - 4 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Raúl Descós, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 4 per a Inquebrantable.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Inquebrantable va augmentar la diferència quan Rubén Barberà no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Gandía.

Tudela del Duque

Goles Goles

  • 153 Minuto 18 (Gol por la derecha): Tudela van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 18 quan Àlex Bergé sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Àlex Bergé va demostrar la seva experiència quan al minut 27 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 2. És un murri!
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Pablo 'Largo' Camino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Matteo Venerucci va superar per velocitat Rolando Rodríguez per posar el 3 - 4 al marcador.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Tudela va reduir l'avantatge rival a 7 - 5, quan Pablo 'Largo' Camino va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Tudela seguien lluitant fins al final. Al minut 90, fruit d'aquests esforços, Horia Ciplea va marcar el 8 - 6 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.