Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287353

Amistoso (Int.) 731287353 Información oficial sobre el partido 731287353 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 3 - 2 Johnny Bråttom II Alineación oficial del equipo 'Johnny Bråttom II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 3 - 0 Johnny Bråttom II Alineación oficial del equipo 'Johnny Bråttom II' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcón Atlético

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Andris Jansons de Atlético aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andris Jansons es va introduir dins la defensa central al minut 12, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Marcello Cavalcanti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mats Wahlen al minut 11 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andris Jansons va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Manuel Junco de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Albèrt Escoda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Viergol, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Johnny Bråttom II

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Bråttom van mostrar una bona compenetració quan al minut 51 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Vladislav Savenok va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Martin Persson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Vladislav Savenok va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Bråttom posava el marcador 3 a 2.