Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286584

Amistoso (Int., RC) 731286584 Información oficial sobre el partido 731286584 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Cuchan Athletics Alineación oficial del equipo 'Cuchan Athletics' en el partido 4 - 1 Peleja Sport Clube Alineación oficial del equipo 'Peleja Sport Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cuchan Athletics Alineación oficial del equipo 'Cuchan Athletics' en el partido 4 - 0 Peleja Sport Clube Alineación oficial del equipo 'Peleja Sport Clube' en el partido
Tiene un resultado normal 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchan Athletics

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Peleja. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Silvan Feldmeier la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletics es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 36.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 49 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Per Stjärnskär. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jacques Strohm es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Athletics van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Per Stjärnskär augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Igor Surogin va poder marcar per a Athletics en un servei de cantonada picat per en Per Stjärnskär quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Damiano Chiodini, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Winston Florence.

Peleja Sport Clube

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Peleja era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gabriel Scrideli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Scrideli de Peleja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.