Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283336

Amistoso (Int., RC) 731283336 Información oficial sobre el partido 731283336 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Quimos FC Alineación oficial del equipo 'Quimos FC' en el partido 2 - 0 Appenzeller-Kickers Alineación oficial del equipo 'Appenzeller-Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quimos FC Alineación oficial del equipo 'Quimos FC' en el partido 0 - 1 Appenzeller-Kickers Alineación oficial del equipo 'Appenzeller-Kickers' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quimos FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Quimos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Venanci Trell aconseguint el 1 - 0.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): El contraatac de Quimos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Venanci Trell va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Quimos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valentin Popov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Valentin Popov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Quimos ho intentava per la dreta per mitjà de Rafa Escrig, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Venanci Trell gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Appenzeller-Kickers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Levent Arni no va ser aprofitada per en Göpf Waltert que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mirko Sostegni de A-Kickers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joachim Eisenbarth de A-Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.