Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283216

Amistoso (Int.) 731283216 Información oficial sobre el partido 731283216 en Hattrick

08.05.2024 16:20:00

Nyamityobora Alineación oficial del equipo 'Nyamityobora' en el partido 3 - 0 The Crushed Velvetines Alineación oficial del equipo 'The Crushed Velvetines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nyamityobora Alineación oficial del equipo 'Nyamityobora' en el partido 0 - 1 The Crushed Velvetines Alineación oficial del equipo 'The Crushed Velvetines' en el partido
Tiene bastante suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyamityobora

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Nyamityobora va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Attilio Lagomarsini, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Nyamityobora va augmentar la diferència quan Issa Ssemwogerere no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Attilio Lagomarsini de Nyamityobora va fer un bon esprint per escapar-se de Dusty Swan i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nyamityobora, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Arthur Nankinga va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

The Crushed Velvetines

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nikolay Busov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lionel Chance de Velvetines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.