Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731282287

Amistoso (Int.) 731282287 Información oficial sobre el partido 731282287 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Blaue Jungs Unterferrieden Alineación oficial del equipo 'Blaue Jungs Unterferrieden' en el partido 5 - 2 Yellow Green Azkals Alineación oficial del equipo 'Yellow Green Azkals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Blaue Jungs Unterferrieden Alineación oficial del equipo 'Blaue Jungs Unterferrieden' en el partido 10 - 0 Yellow Green Azkals Alineación oficial del equipo 'Yellow Green Azkals' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blaue Jungs Unterferrieden

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hein Rundstück, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Jim Wiesböck va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Unterferrieden, Philip Geipel-Faber, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Unterferrieden prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Jim Wiesböck va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Unterferrieden va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jim Wiesböck va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Unterferrieden pel centre va donar un gran resultat: el gol de Werner Malcher va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Unterferrieden van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Werner Malcher, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Werner Malcher de Unterferrieden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hein Rundstück de Unterferrieden va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Yellow Green Azkals

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 29 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gerardo Servañez.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 41. L'anotador per Yellow va ser Dominicus Kuiper, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Dominicus Kuiper va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 37, i va passar la pilota a Gerardo Servañez, però aquest no va encertar a marcar.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Frank-Ulrich Schaum va fer una estirada espectacular al minut 90, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Paolo-Alessio Feliciano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerardo Servañez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo-Alessio Feliciano de Yellow es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.