Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281809

Amistoso 731281809 Información oficial sobre el partido 731281809 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

ALCANTARA 21 Alineación oficial del equipo 'ALCANTARA 21' en el partido 0 - 2 Reddis C.F. Alineación oficial del equipo 'Reddis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALCANTARA 21 Alineación oficial del equipo 'ALCANTARA 21' en el partido 3 - 0 Reddis C.F. Alineación oficial del equipo 'Reddis C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALCANTARA 21

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): ALCANTARA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erald Bajrami va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Òscar Auger.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lorenzo Olano no va entrar per centímetres.

Reddis C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Stefano Fredducci va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 12. 0 - 1 per a Reddis.
  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marco Peña Ruiz de Reddis va fer un bon esprint per escapar-se de Ernesto Ossorio i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Héctor Lama Chaves va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Enrique Yanes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marco Peña Ruiz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Yanes de Reddis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marcos Pinedo després que el jugador de Reddis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.