Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281027

Amistoso (Int., RC) 731281027 Información oficial sobre el partido 731281027 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Migoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Migoli F.C.' en el partido 5 - 4 Darkempire IK Alineación oficial del equipo 'Darkempire IK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Migoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Migoli F.C.' en el partido 3 - 3 Darkempire IK Alineación oficial del equipo 'Darkempire IK' en el partido
Tiene suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Migoli F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Migoli, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Helguera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Als 39 minuts de joc, els nois de Migoli van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gianrico Casari augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Achille D'Amico de Migoli, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mauro Mariotti arribés a peus de Nicola Silei, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Migoli el 4 - 2.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Radu Manolache va incrementar l'avantatge de Migoli amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gianrico Casari va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Nicola Silei va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Mendim Koleci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Darkempire IK

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Arild Olsson.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Darkempire van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 44, quan Ebbe Söderberg va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Vilhelm Persson va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Darkempire va reduir diferències al marcador: 5 - 3 al minut 80.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Darkempire seguien lluitant fins al final. Al minut 83, fruit d'aquests esforços, Ronald Luyckx va marcar el 5 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fredrik Vingård de Darkempire es va guanyar la targeta groga merescudament.