Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731280676

Amistoso (RC) 731280676 Información oficial sobre el partido 731280676 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Sporting Club Balaidos Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Balaidos' en el partido 0 - 2 Vigo Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Vigo Sporting Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Club Balaidos Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Balaidos' en el partido 1 - 1 Vigo Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Vigo Sporting Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Club Balaidos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Sporting1 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Ayora va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Orjo Toivonen.
  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eustachio Candeli de Sporting1 va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en John Yearwood va entorpir al marcador d'en Ricardo Dordas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 64 amb una falta ben llançada per en Sergio Crobu, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Vigo Sporting Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rangelo Bislick va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Carlos José Raimundez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sporting2, Francisco Berbel, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sporting2 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Nadal Amador, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Massimiliano De Carlo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Johan Wolfgang Kantauer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rangelo Bislick va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Johan Wolfgang Kantauer va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Vasile Bulucea que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Johan Wolfgang Kantauer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vasile Bulucea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.