Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279896

Amistoso (Int.) 731279896 Información oficial sobre el partido 731279896 en Hattrick

08.05.2024 16:35:00

Andy's team 18 Alineación oficial del equipo 'Andy's team 18' en el partido 2 - 0 Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andy's team 18 Alineación oficial del equipo 'Andy's team 18' en el partido 2 - 1 Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andy's team 18

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Andys va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Musa Al-Agel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Andys va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wisam Nasher des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mushtag Salem va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jamal Al-Imad del Andys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Andys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Musa Al-Agel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Jephen Simata va sorprendre Eulogi Orella amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Andys ho intentava per la dreta per mitjà de Mo'taz Al-Arami, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jalal Al-Ahdal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mo'taz Al-Arami de Andys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Roig Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Roig van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón Iribe va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 206 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 47 minuts de joc, Manuel Gallinal semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Llabrés, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.