Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279690

Amistoso (Int., RC) 731279690 Información oficial sobre el partido 731279690 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CH xaloc Alineación oficial del equipo 'CH xaloc' en el partido 4 - 1 C United Alineación oficial del equipo 'C United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CH xaloc Alineación oficial del equipo 'CH xaloc' en el partido 2 - 0 C United Alineación oficial del equipo 'C United' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CH xaloc

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del xaloc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ventura Albís va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lazar Elezović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de xaloc pel centre va donar un gran resultat: el gol de Quílez Valladares va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Julià Aragall va incrementar l'avantatge de xaloc amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lazar Elezović de xaloc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C United

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Stefan Everswinkel de United va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): United va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 29 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de United va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Pulido, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Ciro Colizzi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Fernando García Viñas.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Ivan Klepetko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Everswinkel de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.