Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277562

Amistoso (Int., RC) 731277562 Información oficial sobre el partido 731277562 en Hattrick

08.05.2024 16:50:00

Stuzz Team Alineación oficial del equipo 'Stuzz Team' en el partido 0 - 6 BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stuzz Team Alineación oficial del equipo 'Stuzz Team' en el partido 0 - 2 BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stuzz Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Onyszkiewicz de Stuzz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luqman Knapp de Stuzz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BueN RoLLiTo

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, RoLLiTo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Behja Benallal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Juan Marín Martínez de RoLLiTo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Behja Benallal va augmentar l'avantatge de RoLLiTo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Pedro Riobóo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Pedro Riobóo de RoLLiTo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 44.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Globi Krattiger va augmentar l'avantatge de RoLLiTo a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): RoLLiTo va estar a punt de marcar quan Dan Ţaga va fer una passada impressionant a Travis Rathbone, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Pedro Riobóo de RoLLiTo al minut 85 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.