Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277487

Amistoso (Int., RC) 731277487 Información oficial sobre el partido 731277487 en Hattrick

08.05.2024 15:25:00

Holestus Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Holestus Sporting Club' en el partido 1 - 3 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Holestus Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Holestus Sporting Club' en el partido 1 - 2 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holestus Sporting Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Holestus s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Alann Précigout per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Burgalia Club de Futbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 en Filip Flapper va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Filip Flapper que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Burgalia.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Burgalia per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Filip Flapper. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Mazo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Enrique Molina va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 18 minuts de joc, Piercarlo DonVito semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Diego García de Carranque de Burgalia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Maciej Langowski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Burgalia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tancrède Willot va desviar el xut final de Teo Nava després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Daniel Gologan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tancrède Willot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Crepanes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ambrosio Irala de Burgalia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nusrat Fawad de Burgalia es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Teo Nava de Burgalia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.