Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277001

Amistoso (Int., RC) 731277001 Información oficial sobre el partido 731277001 en Hattrick

08.05.2024 18:50:00

Bristol keynes dun Alineación oficial del equipo 'Bristol keynes dun' en el partido 3 - 5 Super_Stars Alineación oficial del equipo 'Super_Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bristol keynes dun Alineación oficial del equipo 'Bristol keynes dun' en el partido 1 - 0 Super_Stars Alineación oficial del equipo 'Super_Stars' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bristol keynes dun

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Abla van Bochove de Bristol va aconseguir igualar el partit al minut 60, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Abla van Bochove hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sobiesław Niewielak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sobiesław Niewielak de Bristol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Endelkachew Solomon va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Bristol a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bristol Karsten Puff, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mihai-Paul Nilaş. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Miruts Shanko de Bristol anava molt fort i col·locat però Mihai-Paul Nilaş no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Bristol, Adane Abay, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.

Super_Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Fevzi Salsal entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Super_Stars, un peu providencial d'en Xerxes Kindtorp va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Super_Stars va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Giovanni Maria Alderici, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Super_Stars va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 92, quan Xerxes Kindtorp va quedar-se sol davant el porter Peker Kadir, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Dario Mastantuoni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 106, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Peker Kadir va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Nogueira de Super_Stars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 104, Giovanni Maria Alderici de Super_Stars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Cris O'Driscoll de Super_Stars, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peker Kadir en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Fevzi Salsal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Super_Stars.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Valerio Echaide va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Super_Stars Giovanni Maria Alderici no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Peker Kadir es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.