Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276656

Amistoso 731276656 Información oficial sobre el partido 731276656 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

DEPORTIVO ENDEUDADO Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ENDEUDADO' en el partido 5 - 0 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEPORTIVO ENDEUDADO Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ENDEUDADO' en el partido 1 - 1 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO ENDEUDADO

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Simeon Evstatiev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de DEN.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Damian Korte va augmentar l'avantatge de DEN a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Gabriel Calle va demostrar la seva experiència quan al minut 71 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Gabriel Calle va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a DEN.
  • 108 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ignacio Alzamendi encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Gabriel Calle només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Vicenç Gubau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bjoern Mallentin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): DEN van sortir al contraatac al minut 29, però Vicenç Gubau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Ignacio Alzamendi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Paletos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): En José Aristides Brancão, al minut 28 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.