Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274869

Amistoso (Int., RC) 731274869 Información oficial sobre el partido 731274869 en Hattrick

08.05.2024 19:20:00

Extreem Alineación oficial del equipo 'Extreem' en el partido 2 - 1 Vasco da pata FC Alineación oficial del equipo 'Vasco da pata FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Extreem Alineación oficial del equipo 'Extreem' en el partido 4 - 0 Vasco da pata FC Alineación oficial del equipo 'Vasco da pata FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extreem

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Extreem una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vlad Rabinovici, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 83.
  • 121 Minuto 109 (Gol por el centro): Genulis Špiliauskas va donar a Extreem un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Extreem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Angelo Cuppini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Dácio Acosta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Extreem va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vlad Rabinovici va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ladislau da Costa.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gunaras Vinkelis va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Ladislau da Costa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vlad Rabinovici va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Vlad Rabinovici va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Extreem.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Gaudencijus Šikštas de Extreem va intentar batre la porteria rival al minut 77 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Extreem va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vlad Rabinovici ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gajus Sendzikas va entorpir al marcador d'en Gaudencijus Šikštas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Extreem va estar a punt de posar-se per davant al minut 97 però Gunaras Vinkelis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gajus Sendzikas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ole Solheim de Extreem es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vasco da pata FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Armando Ignacio Mintz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vasco i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Danguolis Gunievičius va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 239 Minuto 106 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Constantino va ridiculitzar a en Gunaras Vinkelis amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.