Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274807

Amistoso (Int.) 731274807 Información oficial sobre el partido 731274807 en Hattrick

08.05.2024 21:55:00

A.D.BOIDOBRA Alineación oficial del equipo 'A.D.BOIDOBRA' en el partido 6 - 1 Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
A.D.BOIDOBRA Alineación oficial del equipo 'A.D.BOIDOBRA' en el partido 9 - 1 Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.BOIDOBRA

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ignacio Bustelo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Bustelo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a A.D.BOIDOBRA.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de A.D.BOIDOBRA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amândio Amorim progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): A.D.BOIDOBRA va augmentar la diferència quan Valério Marinha no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de A.D.BOIDOBRA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sancho Marinho va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Bustelo va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Adalberto Melo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Villem Eensoo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ignacio Bustelo va sortir molt desviat al minut 90.

Imoslos

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Imoslos van mostrar una bona compenetració quan al minut 33 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Evgeniy Kushanov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Fortuny quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Luigi Franco Menegon que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.