Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274656

Amistoso (Int.) 731274656 Información oficial sobre el partido 731274656 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 4 - 2 F.C. Druzhba City Alineación oficial del equipo 'F.C. Druzhba City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 6 - 0 F.C. Druzhba City Alineación oficial del equipo 'F.C. Druzhba City' en el partido
Tiene mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andreu Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): John Thambyrajah va donar a Andreu un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Andreu va augmentar la diferència quan Joaquín Donaire no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Andreu va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Franco Bergamasco des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Joaquín Donaire de Andreu va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 30 podia haver acabat en gol, però Cédric Truffert va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Youssouf Jebli va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Youssouf Jebli de Andreu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Druzhba City

Goles Goles

  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Druzhba va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Julius Rettich va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Kiril Tzvetanov va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Druzhba creava perill des de la dreta al minut 9, però en Vasile Băciucu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kiril Tzvetanov desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gosho Getov de Druzhba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.