Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274427

Amistoso (Int.) 731274427 Información oficial sobre el partido 731274427 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 2 - 1 Samba Brasileira FC Alineación oficial del equipo 'Samba Brasileira FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 2 - 2 Samba Brasileira FC Alineación oficial del equipo 'Samba Brasileira FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penedes

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Henrik Thorsen de penedes aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Als 27 minuts de joc, els nois de penedes van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Franz Mrazek augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): penedes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henrik Thorsen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ermindo Belenense.

Samba Brasileira FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El contraatac de Brasileira va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Rafael Eliasaf va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Brasileira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giancarlo Falciasecca, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Lubomir Grajper va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Brasileira van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Lubomir Grajper va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Gianni Cefaratti va encarar al porter al 90, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Eliasaf de Brasileira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.