Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274425

Amistoso (Int.) 731274425 Información oficial sobre el partido 731274425 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

San Mateo C.F. Alineación oficial del equipo 'San Mateo C.F.' en el partido 3 - 2 Filipinenses de Florida F.C. Alineación oficial del equipo 'Filipinenses de Florida F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Mateo C.F. Alineación oficial del equipo 'San Mateo C.F.' en el partido 2 - 0 Filipinenses de Florida F.C. Alineación oficial del equipo 'Filipinenses de Florida F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): Al 24 minuts, El Mateo va fer el 1-0. En Inar Olarreaga va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Mateo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Rafael Cidre va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): José Segura Puertas va donar a Mateo un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Víctor Miguel Segura Puertas va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Octavian Petcu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Mateo va estar a punt d'arribar en un córner. En José Segura Puertas va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Filipinenses de Florida F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 29, Jacob Gortemaker va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Axel Crisanto, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rubén Mealla marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Francesco Meldi va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrés Fabrizio Fleita de Filipinenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Axel Crisanto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.