Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274305

Amistoso (Int.) 731274305 Información oficial sobre el partido 731274305 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

Kobra LW Alineación oficial del equipo 'Kobra LW' en el partido 2 - 1 Ácsi Majland Alineación oficial del equipo 'Ácsi Majland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kobra LW Alineación oficial del equipo 'Kobra LW' en el partido 1 - 1 Ácsi Majland Alineación oficial del equipo 'Ácsi Majland' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kobra LW

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Kobra va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Grzegorz Faleński, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wolff Lyncker de Kobra aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Jędrzej Gontek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reinier Langereis de Kobra es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Ácsi Majland

Goles Goles

  • 136 Minuto 26 (Gol evento especial inexperiencia rival): Patryk Horbowy va deixar patent la seva inexperiència al minut 26, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Domagoj Privileđo va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Majland.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Domagoj Privileđo de Majland, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Majland va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lajos Füzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Krisztofer Lukács va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Attila Kollár de Majland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lajos Füzi.