Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274256

Amistoso (Int., RC) 731274256 Información oficial sobre el partido 731274256 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

FC Habas Alineación oficial del equipo 'FC Habas' en el partido 5 - 3 S.S.Steagnus Alineación oficial del equipo 'S.S.Steagnus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Habas Alineación oficial del equipo 'FC Habas' en el partido 6 - 1 S.S.Steagnus Alineación oficial del equipo 'S.S.Steagnus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Habas

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Aytekin Savatlı s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sławomir Kobylarz de Habas va aconseguir igualar el partit al minut 57, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Habas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sławomir Kobylarz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 90.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): Habas va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 99 Andrzej Pryk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Habas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrzej Pryk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Sławomir Kobylarz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sławomir Kobylarz va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Oker Morgota per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Aytekin Savatlı va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Pryk de Habas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S.S.Steagnus

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Raúl Vitorica va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, S.S.Steagnus es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Adrián Sáinz San Miguel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Adrián Sáinz San Miguel va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Al minut 7 un refús amb el peu d'en Jakub Zduńczuk va anar a parar als peus del Alfredo Aleixandre que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Raúl Vitorica va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Zas Novoneyra de S.S.Steagnus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Raúl Vitorica, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Jacinto González Guezno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Oker Morgota al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 287 Minuto 96 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Zas Novoneyra ja els havia advertit que el porter contrari, en Jakub Zduńczuk, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Vitorica es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.